سرور اچ پی-سوئیچ سیسکو

سرور اچ پی-سوئیچ سیسکو

شما از سرورتان چه انتظارهایی دارید؟ آیا سرور شما براساس تکنولوژی های روز دنیا کار می کند؟ آیا سرور شما برای سالیان دراز پاسخگوی شما خواهد بود؟ آیا می خواهید با کمترین هزینه، بهترین سرور را داشته باشید؟ به راستی شما به دنبال چه سروری می باشید؟ و هزاران سوال دیگر که در ذهن شما وجود دارد. همه نیازهای خود را بسنجید و در چندین بخش مختلف و جذاب با ما باشید تا به صورت کارشناسی و دقیق با ویژگی ها و مشخصات یک سرور خوب و ایده آل که تمام بازار دنیا و حتی ایران را تحت تاثیر خود قرار داده است، یعنی شرکت بزرگ HP بیشتر آشنا شوید و عجله نکنید و آهسته آهسته با ما جلو بیاید و همراه باشید و این را همیشه سرلوحه خود داشته باشید که:

 

مشخصات سرور hp
همه چیز این سرورها به ظاهر با #ff6600;”>PCها یکسان می باشد، از CPU، RAM، Hard، Power و… گرفته تا خیلی از سخت افزارهای دیگر. اما بیایید تنها به ظاهر این سرورها نگاه نکنیم، برویم به بطن این سرورها، سفری به اعماق وجود سرورها. جایی که صحبت از سرعت، دقت، تکنولوژی روز دنیا، قدرت، استحکام و… در میان است، همین موارد است که باعث تمایز سرورها با PCها شده است. بیایید کمی واقع بین باشیم، نیازهای خود را براساس آرمانی ترین و عالی ترین شرایط موجود بسنجید تا همیشه و در همه جا بهترین باشید و بهترین ها را انتخاب نمایید. شاید بتوان گفت گزینه های روی میزی همانند موارد زیر باعث تمایز بین سرورهای مختلف و رقابت بین شرکت های مختلف در عرصه سرورها شده و به نوعی PCها را کنار گذاشته است:

Redundancy و fail-over: افزونگی و قابلیت جایگزینی! سرور شما باید بتواند در کمترین زمان ممکن برای تمامی قطعات سخت افزاری و بدون اختلال و خاموش شدن (Hot Swap) و کمتر از یک چشم به هم زدن این دو ویژگی را برای شما ارمغان آورد.
Fault Tolerance: تحمل خطا! سرور شما باید قابلیت سخت ترین شرایط ممکن را داشته باشد تا در شرایط بحرانی شبکه شما زیر بار زیادی اصطلاحاً کمر خم نکند و استوار باشد و به کار خود ادامه دهد.
Load Balencing: توزان بار! تصور کنید روی صندلی خود نشسته اید و دو پایتان روی هم، برروی میز، آرام و ریلکس. این قابلیت باید تعادل و توازن بین بخش های مختلف را برای شما به وجود بیاورد تا به معنای واقعی آب از دل شما تکان نخورد!
Virtualiztion: مجازی سازی! سرورهای شما باید قابلیت تطبیق و منطبق شدن با مطرح ترین تکنولوژی روز دنیا و محصولات مختلف مجازی سازی را بر روی خود داشته باشد.
 
همه چیز در سرور HP نهفته است
حقیقتاً سرورهای HP خدماتی بیش از موارد گزینه های روی میز را برای شما به وجود می آورد. پیشرفت سرورهای HP ، و این همه هوادار در دنیا برای این شرکت نه حبابی است نه خیالی. سرور HP علاوه بر قابلیت های Fault Tolerance،  Redundancy، fail-over، Load Balencing و Virtualiztion خیلی از قابلیت های دیگر را برای شما به وجود می آورد.

بیایید سفرمان را با سرورهای HP شروع کنیم، سفری به اعماق فناوری ها و تکنولوژهای روز دنیا!

اگر به دنبال یک زیر ساخت قوی و منحصر به فرد هستید، سرور اچ پی(HP) آن را به شما می دهد!
اگر به دنبال انعطاف پذیری هستید، سرور اچ پی(HP) آن را با کمال میل به شما هدیه می کند!
اگر به دنبال کارایی(Performance) هستید، سرور اچ پی(HP) در همه حال با شما خواهد بود!
آیا این همه قابلیت و ویژگی سرورهای اچ پی(HP) کم نیست یا بازهم بگوییم، اغراق نیست این همه تعریف و تمجید از تو ای یکه تاز سرورها، HP!

سرورهای HP همواره جز پرفروش ترین محصولات بوده و با ارائه قیمت هایی خوب و معقول به همراه کارایی بالا، گوی سبقت را از همه رقبای خود ربوده است. سرورهای اچ پی(HP) به شما همچنین سرویس و خدمات مدیریتی، ذخیره سازی اطلاعات و … را همراه با کیفیت بالا  ارائه می دهد. با ادامه آموزش سرور HP با ما باشید.

برچسب :

سرور چیست منظور از سرور چیست؟، ،راه اندازی سرور کامپیوتر سرور، ،کیس سرور چیست مشخصات کامپیوتر سرور، فروش سرور، hp دست دوم فروش سرور ml، فروش آنلاین سرور hp، فروش سرور استوک، فروش محصولات سرور، فروش انواع سرور، خرید سخت افزار سرور، قیمت سرور hp dl380 g9، فروش آنلاین سرور hp، قیمت سرور hp dl380 g9، مشخصات فنی سرور hp dl380 g9، خدمات سرور hp، تعمیرات سرور hp، مشخصات سرور hp، قیمت سرور hp g10، فروش سرور hp، قیمت سرور dl380 g9، مشخصات فنی سرور hp dl380 g9، قیمت سرور hp dl380 g8، قیمت سرور hp dl380 g10، ،hpe proliant dl380 gen9 قیمت قیمت سرور hp dl380 g7، فروش آنلاین سرور hp، چراغ های سرور hp،
Hewlett-Packard چیست؟
دو حرف اول این دوکلمه یعنی H و P را در نظر بگیرید، نتیجه این دو کلمه چیزی جز HP نمی شود، بله شرکت بزرگ HP.

 
سرور HP Proliant چیست؟
ProLiant درواقع نام تجاری محصولات یک شرکت به نام Compaq بود که بعدها شرکت HP با سرمایه گذاری کلان آن را خرید و نام آن سرورهای خود را از Netserver به ProLiant تغییر داد و تا به امروز نام سرورهای HP به ProLiant تغییر کرده است و دیگر نام HP Proliant مطرح می باشد.

سرورهای HP ProLiant
سرورهای HP ProLiant

 
ریز به ریز با سرور HP Proliant
هیچ چیز شرکت HP بی حساب و کتاب نیست! شما باید در سرورهای HP ProLiant با چند نکته آشنا شوید:

سرورهای Proliant HP در چهار سری زیر خود را مطرح کرده اند:
Modular Line (ML): معروف به Tower، ایستاده و برجکی! به منظور قابلیت توسعه و ارتقا طراحی شده اند.
Density Line (DL): معروف به Rack Mount، قفسه ای و رکی! به منظور استفاده در مکان هایی با تراکم ترافیکی بالا و میزان محاسباتی بالا طراحی و تولید شده اند.
Scalable Line (SL): این هم معروف به Rack Mount، قفسه ای و رکی !بیشتر به منظور استفاده در دیتا سنترها(Data Center) که بیشتر بر توان محاسباتی متکی هستند، طراحی شده اند.
Blade Line (BL): معروف به Blade و تیغه ای! برای جاهایی با تراکم بالا و قرارگیری در فضای یک رک کوچک و محدود و در یم محفظه(enclosure) طراحی شده اند.
سرورهای Proliant HP از نظر پردازنده گروه بندی خود را دارند:
سرورهای Proliant HP سری های ۱۰۰, ۲۰۰, ۳۰۰ و ۴۰۰ دارای دو(Dual) سوکت پردازنده(CPU) می باشند.
سرورهای Proliant HP سری های ۵۰۰ و ۶۰۰ دارای چهار(Quad) سوکت پردازنده(CPU) می باشند.
سرورهای Proliant HP سری های ۷۰۰ و ۹۰۰ دارای هست(Eight) سوکت پردازنده(CPU) می باشند.
سرورهای سری ۹۰۰ علاوه بر پشتیبانی از ۸ عدد سوکت پردازنده، می توانند تا ۸۰ هسته(Core) و تا حداکثر به میزان ۴ TB حافظه رم را برای شما پشتیبانی کند.
در پردازنده(CPU) سرورهای Proliant HP ، مدلهایی که به عدد ۰ ختم میشوند از پردازنده intel و مدلهایی که به عدد ۵ ختم میشوند از پردازنده AMD استفاده می کنند. مثل DL 360 که از پردازنده اینتل و DL 385 از پردازنده AMD ساخته شده است.
سرور HP Proliant
سرور HP Proliant

 
بازدید تاریخی از ویترین سرورهای HP proliant
خرید سرور HP : سرورهای HP دست خوش تغییرات زیادی در این چند سال اخیر شده است و سیر صعودی را به خود دیده است و همیشه تمامی کاربران و مدیران شبکه را غافلگیر و متعجب کرده است. خیلی کوتاه با ما به تالار و ویترین افتخارات شرکت HP در زمینه سرورهای اچ پی آن  وارد شوید و بازدید نمایید:

ماه فوریه سال ۲۰۱۲ بود که سرور HP Proliant سری ۸ (Gen8) متولد شد و تا به اکنون طرفداران زیادی در دنیا دارد و روز به روز متناسب با تکنولوژی های روز دنیا بزرگ و بزرگ تر میشود.
سرورهای HP proliant
سرورهای HP proliant

ماه جولای ۲۰۱۳ بود که سرورهای اچ پی Blade یا همان تیغه ای پا به عرصه دنیا گذاشتند و دنیای سرورها را با ویژگی های منحصر بفرد خود دگرگون کردند.

 

ماه آگوست ۲۰۱۴ بود که سرور HP Proliant سری ۹ (Gen9) بر اساس پردازنده روز دنیای شرکت اینتل(Intel) یعنی Haswell و اسلات مموری(RAM) با فناوری DDR4 با دو سری HP ProLiant ML350 Gen9  و HP ProLiant BL460c Gen9 Blade به کاربران عرضه شد.
سری HP ProLiant ML350 Gen9
خرید سرور HP

خلاصه خرید سرور HP:
در این مقاله به صورت اجمالی و مختصر، ابتدا سیری از PCها تا سرور HP را بررسی و سپس وجود تکنولوژی های روز دنیا در سرورهای اچ پی و ویژگی های موجود در آن را خدمت شما ارائه کردیم. سپس چرایی وجود Proliant در سرورهای اچ پی(HP) روشن شد و یک سفر تاریخی کوتاه در سری سرورهای HP Proliant را از پیش روی شما گذراندیم. امیداوریم این مقاله مورد مطلوب شما واقع شده باشد و در مقاله های بعدی نیز ما را همراهی کنید.

 

نگاهی به سوییچ و روتر شبکه 

از سوییچ ها و روترهای شبکه چه میدانید                                     

شبکه با وجود سخت افزارهایی همچون روترها، سوئیچ ها، فایروال ها، IPS، IDS و غیره است که معنا پیدا می کند، به زبان ساده این سخت افزارها هستند که ارتباط ما را برقرار کرده و بسته های دیتا را از یک نقطه، به نقطه ای دیگر منتقل می سازند.

در بین این سخت افزارها روترها و سوئیچ ها جزو سخت افزارهایی هستند که از آنان برای هدایت ترافیک از یک مسیر به مسیر دیگر استفاده می شود. در حقیقت هیچ شبکه هوشمندی وجود ندارد که در آن روتر و سوئیچ وجود نداشته باشد، زیرا این روترها و سوئیچ ها هستند که عملیات مربوط به انتقال بسته و تایید (acknowledge) را انجام می دهند. اگر چه روترها و سوئیچ ها دارای وظایف به ظاهر مشابهی هستند اما از بسیاری جهات دارای تفاوت هستند.

فروش تجهیزات سیسکو
فروش تجهیزات سیسکو در سراسر ایران با قیمت مناسب و گارانتی معتبر
فروش تجهیزات سیسکو و خرید تجهیزات سیسکو اعم از فروش انواع روتر سیسکو و فروش انواع سوئیچ سیسکو .

با توجه به نیاز روز افزون به سرعت و پایداری ، و همچنین افزایش سرعت دسترسی به اینترنت ، نیاز به زیرساخت قوی تر برای امکان برقراری ارتباطات سریع تر هر روزه اهمیت بیشتری پیدا میکند .

متاسفانه به دلیل تحریم های بین المللی واردات و خرید و فروش تجهیزات شبکه و سیسکو ، دسترسی به تجهیزات به قیمت مناسب در سالهای اخیر دچار مشکلات فراوانی گردیده ، از جمله عدم وجود ریسلر رسمی سیسکو و همچنین گارانتی و پشتیبانی فنی .

بنابراین ،  شرکت تجارت گستر با سالها سابقه در این عرصه اقدام به معرفی و فروش تجهیزات سیسکو اعم از تجهیزات NEW و USED مینماید.

با توجه به قیمت مناسب  تجهیزات کارکرده و عمر بالای تجهیزات سیسکو ، توصیه ما به شرکت های غیردولتی که ملزم به خرید تجهیزات New نیستند ، تهیه تجهیزات USED با قیمت بسیار نازل و کارکرد مشابه میباشد .

تمامی تجهیزات کارکرده سیسکو عرضه شده ، دارای شرایط بسیار مناسب چه از لحاظ میزان کارکرد و چه از لحاظ ظاهری میباشند.

انواع روتر های سیسکو : روتر سیسکو 1841 ، روتر سیسکو 2801 ، روتر سیسکو 2811 ، روتر سیسکو 2821 ، روتر سیسکو 2851 ، روتر سیسکو 3845 ، روتر سیسکو 1941 ، روتر سیسکو 2911 ، روتر سیسکو 2921 ، روتر سیسکو 2951 ، روتر سیسکو 3925 ، روتر سیسکو 3945 ، روتر سیسکو 7206 VXR G2 ، روتر سیسکو سری ASR و …. آماده فروش و تحویل در ایران .

انواع سوئیچ سیسکو :  سوئیچ سیسکو سری 2960 ، سوئیچ سیسکو سری 3560 ، سوئیچ سیسکو سری 3750 ، سوئیچ سیسکو سری 3650 ، سوئیچ سیسکوسری 3850 ، سوئیچ سیسکو سری 6500 ، سوئیچ سیسکو سری نکسوس و …. آماده تحویل و فروش در ایران.

انواع ماژول ها و WIC , HWIC , VWIC , PVDM , AIM , RAM , FLASH انواع روتر ها .

فروش سری فایروال سیسکو ASA به همراه ماژول های IDS/IPS و لایسنس قابل آپدیت .

 

Q-in-Q Tunnel چیست ؟
شناخت و کانفیگ و پیاده سازی Q-in-Q VLAN Tunnels توسط سوئیچ سیسکو
Q-in-Q Tunnel یکی از راه حل های سیسکو جهت انتقال VLAN های مشتریان توسط سرویس پرواید ها است .

شما تصور کنید که یک مشتری با چند دفتر و شعبه در مکان های مختلف جغرافیای ، نیازمند ، ارتباط بین دفاتر خود و انتقال VLAN های مجموعه ، بین تمامی شعبات خود است . این سازمان به یک سرویس پروایدر مراجعه و دفاتر و مراکز مختلف خود را با گسترش و پراکندگی جغرافیای اعلام کرده و نیازمند ارتباط بین دفاتر و همچنین انتقال VLAN های داخلی خود بین دفاتر است ، چنانچه سرویس پروایدر بخواهد ، VLAN های داخلی مشترک را روی شبکه خود تعریف و انتقال دهد ، به مشکلات و گرفتاری های فراوانی برخورد کرده و همچنین توان مدیریت VLAN ها از مشتری صلب میشود ، و عملا این کار امکان پذیر نخواهد بود ، برای مثال تصور کنید این مشتری بر روی شبکه داخلی خود 100 عدد VLAN داشته باشد و خواهان انتقال این VLAN ها نیز باشد ، راه اول این است که پروایدر یک ارتباط ترانک در تمامی شعبات و مراکز اتصال به شبکه در اختیار متقاضی قرار دهد ، که با توجه با مغایرت ها و تداخل ها ، مشکلات امنیتی و بار اضافی مدیریتی ، عملا این روش امکان پذیرنخواهد بود ، لذا سیسکو برای چنین شرایطی Q-in-Q Tunnel را پیشنهاد میدهد .

Q-in-Q Tunnel در واقع نوعی تانلینگ یا به بیان صحیح تر Double Tagging است ، بدین مفهوم که پروایدر vlan های مشترک را در یک VLAN که با آن اختصاص میدهد ، Encapsulate میکند ، یا تگ میزند ، در واقع یک بار tag برای VLAN که پروایدر به مشترک اختصاص میدهد و tag دیگر مربوط به VLAN های خود مشترک است ، tag داخلی بیانگر VLAN های مشترک و tag بیرونی مربوط به VLAN ایست که سرویس پروایدر به آن مشتری اختصاص میدهد ، به این روش double Tagging و یا tag Stacking اتلاق میگردد .

خب تا اینجا پیش رفتیم که پروایدر در هر branch به مشترک یک پورت با یک vlan مثلا 10 اختصاص میدهد ، و خود مشترک vlan های 1 تا 100 را در مجموعه خود دارد . داستان بدین منوال پیش میرود که وقتی یک پکت از سمت مشتری به پورت سرویس پروایدر میرسد ، که در ایتجا مثلا vlan 10 به مشترک اختصاص داده شده است ، در هنگام عبور از شبکه سرویس پروایدر مادامی که از trunk port ها عبور میکند ، tag خارجی که همان tag مربوط به 10 vlan سرویس پروایدر است ، برداشته و براساس آن ترافیک ، سوئیچ سیسکو و پراسس های مربوطه انجام و دوباره آن tag به آن پکت چسبانده شده تا به پورت خروجی برسد . در پورت خروجی که همان تانل پورت نیز گفته میشود ، دوباره metro tag یا همان tag مربوطه به 10 vlan سرویس پروایدر برداشته و پکت ها با tag مربوط به vlan های سمت مشترک ارسال میشود .

در Q-in-Q Tunnel ، سوئیچ سیسکو فارغ از تگ داخلی عمل میکند ، یعنی با پکت ، مثل یک پکت معمولی چه یک پکت dot 1Q که tag داشته و چه یک پکت بدون tag ، و این در مورد ترافیک های non tagged مثل Native VLAN Frame مشکلات اجرایی را در بر خواهد داشت و سوئیچ سیسکو فقط اقدام به forward پکت مربوطه خواهد کرد .

تگینگ در Q-in-Q Tunnel 
تگینگ در Q-in-Q Tunnel

اگر بخواهیم یکبار دیگر به شکل خلاصه سناریو را مرور کنیم : یک پورت معمولی ( access ) با یک VLAN اختصاصی از سمت پروایدر به مشترک اختصاص داده میشود ، مشترک ترافیک dot1Q و تگ شده خود را با VLAN های خود به سمت سوئیچ سیسکو Edge پروایدر ارسال میکند ، سپس این ترافیک در مرز شبکه ، که همان پورت ورودی سمت پروایدر یا tunnel port ، دوباره یک metro tag جدید میخورد ، در واقع پکت ها در دل آن Encapsulate و double tagging میشوند ، سپس ترافیک پس از عبور از شبکه پروایدر که مشتمل از trunk هاست ، بر اساس شماره VLAN که پروایدر به مشترک اختصاص داده ، به سمت پورت خروجی و در واقع edge سمت دیگر هدایت و tag مربوط به vlan پروایدر از آن جدا و ترافیک dot1Q به سمت مشترک سرازیر میشود ، که شامل VLAN های خود مشترک است و سپس در سوئیچ سیسکو مشترک VLAN ها بر اساس تگ dot1Q تفکیک میشود .

سیسکو Q-in-Q Tunnel
سیسکو Q-in-Q Tunnel

بدین منوال ترافیک VLAN های یک مشترک بین سایت و شعبات مختلف آن ، توسط شبکه سوئیچینگ سرویس پروایدر ، به کمک QnQ تانلینگ ، انتقال پیدا خواهد کرد . این تکنیک کمک شایانی به سرویس پروایدر ها به منظور ترانزیت و سرویس های VLAN و ارتباطات interanet و انتقال پهنای باند جهت ارائه به سازمانها و شرکت ها و مراکز آموزشی که قصد برقراری ارتباط بین مراکز خود را داشته (بدون هزینه اضافی برای برقراری ارتباطات نقطه به نقطه ) و یا نیاز به برقراری یک ارتباط پشتیبان دارند ، می نماید . برای مثال یک مرکز آموزشی مثل دانشگاه ، با وجود تعداد زیاد ساختمان ها ( دانشکده ها و مراکز اداری ) ، برای ارتباط بین آنها ، حتی در یک شهر مثل تهران ، نیازمند نصب دکل های وایرلس و خرید تجهیزات وایرلس و مشکلات مربوط به آن و یا استفاده از سرویس های مخابراتی نظیر MPLS و … است ، لیکن میتواند با استفاده از بستر یک سرویس پروایدر و شبکه آن ، تمامی مراکز و ساختمان های خود را با کمترین هزینه به نزدیک ترین پاپ سایت سرویس پروایدر مورد نظر متصل و ترافیک شبکه و VLAN های خود را از طریق آن انتقال دهد . همچنین حتی در صورت وجود ارتباطات نقطه به نقطه ، جهت افزایش UP Time و جلوگیری از قطعی مقطعی ، میتوان  از این روش به عنوان یک مسیر جایگزین Backup Route استفاده نمود .

نکته : با توجه به افزایش 4 بایتی ،بابت اضافه شدن metro tag به پکت ها و سایز 1500 بایتی default میزان mtu سوئیچ سیسکو ، میبایست اقدام به افزایش MTU به 1504 نمائید .

 

سوئیچ شبکه چیست

سوئیچ یکی از سخت افزارهای شبکه است که در عین شباهت به هاب (hub)، بسیار هوشمندتر از آن است. بر اساس مدل OSI سوئیچ ها در لایه 2 یا همان لایه Data Link کار می کنند و وظیفه این سخت افزارها، انتقال بسته های دیتا از یک دستگاه به جای دیگر از طریق شبکه و بر اساس آدرس سخت افزاری (Mac addresses) می باشد.

بر خلاف هاب ها، سوئیچ ها آدرس های سخت افزاری متعلق به تمامی دستگاه های حاضر در شبکه را در جدول سخت افزاری (hardware table)  خود نگه می دارند و تنها بسته های دیتا را به دستگاه های مربوطه ارسال می کنند. به عنوان مثال، چنانچه نیاز باشد تا پیغامی در شبکه به ماشین A ارسال شود، سوئیچ این پیغام را به تمامی دستگاه های موجود در شبکه ارسال می کند و پس از انجام این عملیات است که سوئیچ آدرس سخت افزاری مربوط به دستگاه ارسال شونده و ماشین A را یاد می گیرد. سوئیچ، آدرس های سخت افزاری این دستگاه ها را در hardware table ذخیره می کند.

حال در صورت پاسخ ماشین A به فرستنده، سوئیچ یاد خواهد گرفت که این پیغام را به کجا منتقل کند و این پیغام را به همه ارسال نمی کند.

سوئیچ سیسکو چیست ،سوئیچ سیسکو 2960x ،قیمت سوئیچ سیسکو 3750 ،انواع سوئیچ سیسکو 2960 ،قیمت سوئیچ سیسکو 2960 ttl ،قیمت سوئیچ 48 پورت سیسکو ،درباره سوئیچ سیسکو ،خریدار سوئیچ سیسکو ،مشخصات سوئیچ 3750 ،سوئیچ سیسکو 3750g-24ts-s ،قیمت سوئیچ سیسکو 3750g ،قیمت سوئیچ سیسکو 2960 ،سوئیچ 3750g ،سوئیچ 24 پورت سیسکو cisco 3750g 24ts-s1u ،قیمت سوئیچ سیسکو 3750g-12s ،مشخصات فنی سوئیچ سیسکو 2960 ،قیمت سوئیچ 2960x ،قیمت سوئیچ سیسکو 2960 ttl ،قیمت سوئیچ سیسکو 2960 poe ،انواع سوئیچ سیسکو 2960 ،سوئیچ 2960g ،سوئیچ سیسکو 2960 48 پورت ،قیمت سوئیچ 2960 24ttl ،سوئیچ کور سیسکو ،سوئیچ سیسکو 3750g-24ts-s ،مشخصات سوئیچ 3750 ،سوئیچ 24 پورت سیسکو cisco 3750g 24ts-s1u ،قیمت سوئیچ سیسکو 3750 ،مشخصات سوئیچ سیسکو 3750 ،قیمت 3750g ،قیمت سوئیچ سیسکو 2960 ،cisco 3750g قیمت ،قیمت سوئیچ 3850 ،انواع سوئیچ 3850 ،قیمت سوئیچ سیسکو 3850 ،ws-c3850-24s-s قیمت ،ws-c3850-12s-s قیمت ،ws-c3850-24t-s قیمت ،ws-c3850-48t-s قیمت ،cisco 3850 قیمت 48 پورت سوئیچ ،ws-c2960، انواع سوئیچ در شبکه ،انواع سوئیچینگ در شبکه،پورت سوئیچ ،ws-c2960 24 tsl ،خرید سوئیچ شبکه ،سوئیچ 16 پورت poe، سوئیچ 24 پورت ،سوئیچ 4 پورت ،سوئیچ 8 پورت ، قیمت سوئیچ 24 پورت 1000، قیمت سوئیچ شبکه ،قیمت سوئیچ شبکه سیسکو ، فروش سوئیچ شبکه ، قیمت سوئیچ 2960 ، فروش سوئیچ سیسکو 2960 ،سوئیچ شبکه poe،سوئیچ سیسکو چیست،سیسکو سری 2960 ،سوئیچ سیسکو 2960x

 

به طور مشابه، در صورتی که دوباره پیغامی به سمت ماشین A ارسال گردد، اینبار این پیغام تنها به ماشین A ارسال می گردد و در کل شبکه پخش نمی شود. از این طریق پس از هر انتقال اولیه سوئیچ آدرس های سخت افزاری را در جدول سخت افزاری خود ذخیره می کند. این شیوه باعث می شود تا پس از یک مدت زمان مشخص، عملیات مربوط به انتقال دیتا به سادگی و در نهایت دقت صورت پذیرد.

سوئیچ ها برای انتقال دیتا در حالت full duplex کار می کنند، یعنی عملیات دریافت و ارسال دیتا می تواند به صورت همزمان انجام گیرد.

 

در بین تجهیزات شبکه، روترها هوشمندترین تجهیزات به حساب می آیند. عملکرد روترها شبیه به سوئیچ ها می باشد با این تفاوت که روتر علاوه بر اتصال یک دستگاه به شبکه، می تواند شبکه ها را نیز به هم متصل کند. به کمک روترها می توان شبکه را به اینترنت متصل کرد و وظیفه انتقال دیتا بین شبکه ها را به آن محول کرد. برقراری امکان دسترسی به اینترنت از طریق روتر موجب حضور آن در بیشتر محیط های خانگی و کاری اعم از شرکت ها و سازمان ها شده است. به عنوان مثال شما با استفاده از روترها در منزل می توانید به چندین دستگاه دسترسی داشته باشید.

 

همانطور که مشاهده می کنید شبکه خانگی نمایش داده شده در بالا از طریق روتر به اینترنت متصل شده است. این روتر به دستگاه های موجود در شبکه این امکان را می دهد که به سادگی به اینترنت دسترسی داشته باشند. همچنین روتر وایرلس قرار گرفته در این شبکه، زمینه دسترسی سایر دستگاه ها به اینترنت از طریق بی سیم را نیز فراهم نموده است.

بر خلاف سوئیچ ها، روترها را می توان کامپیوترهای کوچکی نامید که امکان برنامه ریزی، تنظیم و ایجاد تغییر را نیز به کاربران می دهند. البته این به این معنی نیست که سوئیچ ها قابلیت تنظیم ندارند. عملکرد روترها در برخورد با عملیات مربوط به انتقال ترافیک های ساده مشابه همان چیزیست که در سوئیچ ها اتفاق می افتد، یعنی روتر ابتدا آدرس دستگاه ها را می آموزد و سپس دیتا را به شکل Unicast (یک به یک) به آنان ارسال می کند.

در مدل OSI، روترها در لایه 3 (Network) کار می کنند. معنی این عبارت این است که روتر می تواند با استفاده از آدرس Logical (IP address) در سطح شبکه به تبادل اطلاعات بپردازد.

پیش از این سرعت روترها به دلیل انجام عملیات در داخل نرم افزار نسبت به سوئیچ ها کمتر بود. اما روترها امروزی با انجام عملیات در بخش سخت افزاری خود موجب شده اند تا میزان تاخیر (Latancy) کاهش پیدا کرده و سرعت

مسیریابی افزایش پیدا کند.

علاوه بر همه این ها روترها می توانند از نفوذ های خرابکارنه که از طریق اینترنت رخ می دهد جلوگیری بعمل آوردند و نقش یک فایروال را نیز بازی کنند.

 

Notice: Undefined index: tj_shopping_cart in /home/amolwebc/domains/tjgostar.com/public_html/public/footer.php on line 10 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amolwebc/domains/tjgostar.com/public_html/public/footer.php on line 10 0
سبد خرید
Design & Programming byHinext Group تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت تجارت گستر می باشد