سرور ها و فایروال ها

اصولاً یک firewall روشی است برای کنترل ، جلوگیری 
و چک کردن آنچه که وارد شبکه می شود یا از آن خارج می گردد . 
وظیفه firewall این است که از دسترسی غیرمجاز به شبکه چه توسط کاربران داخلی و چه خارجی جلوگیری نماید . همه اطلاعات ارسالی از firewall خواهد گذشت و این اطلاعات را چه ببینیم و چه بدون رویت چک می گردند .

شکل ۸-۱ چگونگی یک سیستم ویژه firewall و گنجاندن آن در شبکه را نشان می‌دهد . 
در حقیقت firewall ، یک تعیین کننده مسیر می باشد که بر اساس معیارهای آن و معیارهای تعریف شده برای آن تصمیم به ارسال اطلاعات یا سرور کردن آنها می‌نماید.

تفاوت میان یک firewall و یک router (تعیین کننده مسیر) و در آن است که firewall می تواند بر اساس تنوع زیادی که در میارهایش دارد ، توان تصمیم گیری بالاتری را داشته باشد .

یک firewall حتی می تواند درون یک بسته از اطلاعات را جستجو کند برای اینکه مشخص شود محتویات اطلاعات آن ، همانی است که گفته شده یا نه . 
اگرچه عمومی ترین استفاده ای که از firewall می شود محافظت از محدوده اطلاعات سازماندهی شده می باشد . برخی از شرکتها از firewall استفاده داخلی نیز می نمایند . این روش معمولاً بصورت عمومی برای محافظت از محیطهایی از شبکه که اطلاعات آن ممکن است حساس باشند از قبیل تحقیق و اطلاعات حسابداری استفاده می شود .

متأسفانه همینکه تصمیم به ایجاد یک firewall طراحی شده در داخل شبکه می گردد هزینه های متعددی در رابطه با ایجاد firewall نمایان می گردد . 
برخلاف نقش برخی از Server های دیگر ، که در این فصل توضیح داده شده ، که می توانند یک ابزار باشند و به تنهایی نمی توانند کارشان را انجام دهند یک Server firewall می تواند چنین باشد .

ایمن سازی آن و ایجاد یک سازماندهی و تعمیرات و نگه داری firewall می تواند مهم باشد . 
هزینه ها چه از لحاظ مالی و چه از جهات دیگر که مربوط به Server های firewall می باشد ، شامل : 
– هزینه های نخستین نرم افزاری و سخت افزاری 
– هزینه های به روز نرم افزاری و سخت افزاری 
– هزینه های آموزشی و وضعیت اجرائی آن

– نیازمندی به چم و بررسی فایلهای پایه ، مشاهده شکافهای ایمن سازی (شکافهایی که باعث تضعیف ایمنی می شوند) 
– ایجاد مشکل در firewall

– ایجاد مزاحمت برای استفاده کننده که باعث از بین رفتن انگیزه برای ارتباط با شبکه می گردد . 
محصولات firewall برای همه سیستم عاملهای بزرگ (NOS) قابل دسترسی می‌‌باشند. 
امنیت کامپیوتر چیست ؟ بصورت خیلی اساسی اطلاعات شما جلوگیری می کند و از اینکه شخصی عملیاتی بر روی آنها انجام دهد ، جلوگیری می کند . 
شما برای پاسخ دادن به دو سوال مهم باید یک firewall بخرید آن را و فعال کنید :

– کدام منبع شبکه با حفاظت ارتباط می یابد ؟ پاسخ به این سوال ، میزان امنیت 
کاربردی برای منبع ویژه ای یا اطلاعات درون یک سرور نامیده می شود . برای مثال ، اگر یک سازمان فایلهای حساسی داشته باشد ،‌ آنگاه بالاترین سطح از password ها و رمزها مورد نیاز است .

– چه کسی این منابع را حفاظت می کند ؟ کسی که بزرگترین تهدید برای شبکه شماست به شما کمک خواهد کرد تا در مورد سازماندهی شبکه فایروالتان تصمیم‌گیری کنید .

برای مثال ، در یک مدرسه شاید بزرگترین تهدید کنندگان امنیت ، جوانانی هستند که بعد از ظهرشان را به تلاش برای دستیابی به رکوردهای مدرسه و یا فایلهای زیان آور می گذرانند .

نکته این است که حفاظت از یک شبکه توسط جوانان خلاقی که تلاش می کنند برای بالا بردن سطح انگلیسی کاملاً متفاوت است با کار یک گروه از hacker ها که تلاش می کنند برای دستیابی به اطلاعات کاری یک سازمان . شبکه از password و دیگر ممنوعیتهای زبانی استفاده می کند که شاید برای جوانان کافی باشد ولی یک راه حل امنیتی سخت تر نیاز است برای hacker های جدی تر علاوه بر این نقشی که توصیف شد ، نسخه های جدید firewall همچنین می توانند یک رنج از کارکردهای دیگر را انجام دهند ، این کمارکردها شاید شامل شوند :

– چک کننده های ویروس – شبیه صفحه های وب دانلود می شوند و محتویان درون صفحه ها از لحاظ ویروس چک می شوند . این خصوصیت به طور فزاینده ای جالب می شود برای کمپانی هایی که مرتبط می شود با پتانسیلهای تهدیدی منابع اینترنتی

– ترجمه آدرس شبکه (NAT) – برای حفاظت از موجودیت ماشین ها در یک شبکه داخلی و ایجاد انعطاف پذیری بیشتری در TCP/IP داخلی ساختارهای آدرسی 
می‌باشد .

بسیاری از firewall ها آدرس اصلی اطلاعات را درون یکم آدرس متفاوت کپی می‌کنند که سپس استفاده می شود در اینترنت . 
ترجمه آدرس شبکه کاربرد عمومی دارد زیر بر روی قابلیت دسترسی محدود به‌آدرسهای TCP/IP ، کار می کند . 
– URLfiltering با استفاده از روش های متنوع ، firewall می تواند بلوکی از وب سایتهای مخصوص توسط ارباب رجوعان در یک سازمان را انتخاب کند . این بلوک‌بندی اجازه کنترل صفحه هایی که می توانند نمایش داده شوند را می دهد .

Bandwidth management : گرچه به یک وضعیت ویژه نیاز دارد اما Bandwidth management می تواند از یک کاربر و یا سیستم مخصوص که در ارتباط با شبکه است ، جلوگیری کند . عمومی ترین حرکت به سوی Bandwidth management ، تقسیم کردن Bandwidth به بخشهای قابل دسترس و سپس ساخت یک بخش قابل دسترسی برای کاربر و یا سیستم است .

مشخصات یک سرور firewall
– دو واسطه شبکه دارد یکی برای شبکه داخلی و دیگری برای شبکه خارجی . 
– سیستم عامل مقاوم می شود در برابر حمله . 
– می تواند یک رنج از خدمات از پیشنهاد کند علاوه بر این حمایت کند از شبکه در مقابل حمله . 
– باید قابلیت دسترسی بالایی داشته باشد زیرا سرویسهای دیگر مانند web Access و ایمیل اینترنتی اغلب بر روی یک firewall تکیه می کنند .

Proxy Server (سرور نماینده) : 
در حالی که آنها چندین سال است که موجود می باشند ، سرورهای نماینده به طور فزاینده ای رایج می شوند . سرورهای نماینده بخش نمونه ای از یک سیستم firewall هستند . در حقیقت آنها بسیار یکپارچه می شوند توسط firewall ها بطوریکه تفاوت میان این دو گاهی از بین می رود .

یکی از بزرگترین خصوصیات سرور نماینده این است که می تواند کارکرد شبکه را توس یک برنامه که Caching نامیده می شود بهبود بخشد . وقتی یک Caching سرور نماینده به یک درخواست برای صفحه وب پاسخ می دهد ، سرور یک کپی از همه یا بخشی از صفحه در Cache آن تهیه می کند .

سپس هنگامی که صفحه دوباره مورد نیاز باشد ، سرور نماینده به این درخواست پاسخ می دهد و از Cache بر می گردد و به اینترنت ، برای مثال ، اگر یک ارباب رجوع در یک شبکه صفحه Web ، Com . Coriolis . www را درخواست کند ، سرور نماینده می تواند محتوای صفحه وب را پنهان کند . سپس مشتری دوم در یک شبکه تلاش می کند وبرای دستیابی به سایت مشابهی که می تواند آن را از طریق Cache سرور نماینده بدست آورد . و دستیابی به اینترنت لزومی ندارد . این

بطور عمده زمان پاسخ به مشتری را افزایش می دهد و همچنین می تواند Band width موردنیاز برای انجام دادن درخواستهای مشتری را ، کاهش دهد . امروزه ، سرعت مهم است و توانایی دسترسی سریع به اطلاعات از اینترنت یکی از دغدغه های مهم بسیاری از سازمانهاست . سرورهای نماینده و توانایی آنها برای پنهان کردن Web ، برای سرعت مورد نیاز است .

بنابراین یک مانع برای Caching وجود دارد . هنگامی که شما در اینترنت Load 
می‌کنید ، آخرین اطلاعات را بدست می آورید اما این همیشگی نیست . بنابراین اطلاعات از یک Cache بازیابی می شوند . بعضی از سرورهای نماینده توانایی به روزرسانی و تجدید کردن صفحه های وب را دارند اما آنها همیشه در مرحله عقب تر خواهند بود . 
دومین خصوصیت سرورهای نماینده به مدیران شبکه توانایی جداسازی درخواستهای مشتری را می‌دهد . اگر یک مدیر شبکه بخواهد دسترسی به وب سایتهای ویژه ای را مسدود کند ، سرور نماینده به کنترل اجازه می دهد تا دسترسی بعضی وب سایتها را رد کند .

تعیین اینکه کاربران وب سایتها می توانند دسترسی یابند یا نمی توانند بصورت رمز انجام شود از میان لیست کنترل Acess(ACL) . ACL یک لیست از وب سایتهای مجاز یا غیرمجاز است بطوریکه ممکن است شما تصور کنید که کامپایل یک لیست می تواند یک کار بزرگ و شگفت آور باشد . مسلم است که میلیونها وب سایت قابل دسترسی وجود دارد و نمونه های جدید آنها پدیده های روزانه ای هستند چگونه رد کردن دسترسی به نمونه های مشکوک امکان پذیر می شود ؟

یک روش وارونه کردن موقعیت و رد کردن دسترسی به همه صفحه هایی است که در یک لیست مجاز ظاهر می شوند . این روش حالت اجرایی بالایی دارد و بطور عمده دسترسی به Access اینترنت را محدود می کند . بر این اساس نگه داری کردن از یک لیستی که محل همه سایتهایی که دارای روابط مشکوک هستند ، ممکن می شود بنابراین با نگه داری یک لیست ، سردرهای نماینده در تهیه یک سطح بالاتر از کنترلها تواناتر می شوند و سپس می توانند باعث بازیابی صفحه های وب کاراکتر شوند .

فایروال به ابزارها و یا برنامه هایی گفته می شود که جریان ترافیک شبکه را بین host ها  و یا  network  هاو در مدخل ورودی شبکه  , جهت اعمال موارد امنیتی لازم , بررسی و کنترل می کنند.

در واقع اگر بخواهیم مثالی در دنیای واقعی خود مطرح کنیم در صورتی که شبکه لوکال یک شرکت را به عنوان یک شهر بزرگ تصور کنیم که این شهر از دروازه های ورودی متعددی تشکیل شده باشد و در ورودی هر دروازه مامورانی باشند که ترافیک ورودی و خروجی به این شهر را از گیت های شهر کنترل کنند چنین تشبیهی را می توان برای ساختار یک فایروال در دنیای کامپیوتر داشت و این ماموران امنیتی همان فایروال ها می باشند که کلیه Packet های ارسالی در بستر شبکه را می توانند بررسی کنندو همانند ایست های بازرسی در صورت تشخیص بر اساس معیارهایی از ورود Packet های مشکوک به داخل شبکه لوکال شما جلوگیری بعمل آورند


اما در وبسایت های معتبر فایروال دارای تعاریف دیگری می باشد که در ادامه بدان اشاره می کنیم.در وبسایت رسمی مایکروسافت فایروال یک نرم افزار و یا سخت افزاری تعریف شده است که توانایی تشخیص انواع حملات اینترنتی , ویروس ها, فریب های افراد هکر,  ،Trojan ها و worm ها رادارا بوده و علاوه بر تشخیص می تواند همچون دژی مستحکم در برابر انواع تهدیدات در یک سازمان بزرگ باشد

فایروال ها علاوه بر اینکه یک مکانیزم محافظتی برای اتصال به اینترنت و یا شبکه ها بکار می روند , بسیاری از قابلیت های کاربردی دیگر را نیز در محیط های شبکه , دارا می باشند.برای مثال در بسیاری از شبکه های سازمانی , فایروال ها برای محدود کردن اتصالاتی که از شبکه های خارجی به منابع و سرویس های شبکه داخلی , صورت گرفته و این منابع از حساسیت بیشتر برخوردار می باشند , استفاده می شوند و یا جهت اعمال محدودیت های استفاده از این سرویس ها , هویت کاربران , اجازه های دسترسی و گزارش های دسترسی به این سرویس ها را از شبکه های داخلی و یا خارجی , ارزیابی و ثبت می کنند.

به این ترتیب سازمان ها می توانند از دسترسی  های غیر مجازبه منابع و سیستم ها جلوگیری کنند.منظور از منابع می تواند حتی پوشه های به اشتراک گذاشته شده بین مدیران ارشد یک سازمان نظامی و یا دولتی بوده که حاوی اسناد محرمانه می باشد.در واقع ردپای هر بسته شبکه در این فایروال ها به راحتی قابل پیگیری بوده که در اصلاح می توان گفت که که این فایروال ها دارای سیستم Log File  بسیار حرفه ای و قابل استنادی را دارا می باشندبه صورت کلی می توان فایروال ها را به دو گروه فایروال های نرم افزاری و فایروال های سخت افزاری  تقسیم بندی نمود که ما در این وبلاگ به بررسی هر کدام از انواع فایروال به طور تفصیلی خواهیم پرداخت.


بررسی تفاوت های فایروال های نرم افزاری و فایروال های سخت افزاری:

فایروال های نرم افزاری:

فایروال های نرم افزاری, فایروال هایی هستند که به صورت یک برنامه نرم افزاری و گرافیکی بوده و برای اجرا بر روی سیستم عامل یک کامپیوتر طراحی شده اند.از جمله این فایروال ها , فایروال هال Built In بوده , که برروی سیستم عامل های ویندوز طراحی شده اند و گاهی اوقات Personal Firewall نیز نامیده می شوند و به منظور محافظت از کامپیوتر های خانگی می باشند که همگی کاربرانی که از سیستم های عامل ویندوز کلاینتی استفاده نموده اند با این قسمت مهم از بخش کنترل پنل سیستم عامل خود شناخت کافی را دارا می باشند و یا فایروال های ارایه شده توسط کمپانی مایکروسافت همانند ISA و نسخه جانشین آن که TMG نامیده می شود و برای محافظت از شبکه های با مقیاس  کوچک و یاگسترده سازمانی مورد استفاده قرار می گیرند.نکته بسیار مهم دیگری که می توان بدان اشاره کرد این است که در سیستم عامل های لینوکسی فایروال قدرتمند IP Table  می تواند جایگزین خوبی برای فایروال های ویندوزی باشد.

فایروال های سخت افزاری:

ساختار و عملکرد فایروال های سخت افزاری پیچیده تر از فایروال های نرم افزاری می باشد.این فایروال ها علاوه بر سخت افزار مخصوصی که برای آنها طراحی شده است, متشکل از اجزا و عناصر نرم افزاری نیز می باشند.فایروال های سخت افزاری یا بر روی یک دستگاه بخصوص و یا برروی یک سرور که برای انجام وظایف فایروال اختصاص داده شده است اجرا می شود.به دلیل اینکه هیچ نرم افزار دیگری بر روی این دستگاه ها اجرا نمی شود , سیستم عامل یک فایروال سخت افزاری را نسبت به حملات شبکه , ایمن تر نموده و امکان حمله به آن را دشوار تر می سازد.در واقع به دلیل منحصر بفرد بودن سیستم های عاملشان و رابط های کاربری گرافیکی خاصی که برای این فایروال ها طراحی شده است امکان نفوذ به حفره های امنیتی این نرم افزار ها بسیار دشوار بوده و این عامل سبب افزایش امنیت این فایروال ها گشته است .نمونه ای از فایروال های سخت افزاری عبارتند از : فایروال ASA که توسط کمپانی مشهور سیسکو ارایه شده است که درباره این فایروال سخت افزاری به صورت مفصل در وبلاگ های آینده صحبت خواهیم کرد و مزایا و معایب این فایروال سخت افزاری سیسکو را مورد بررسی قرار خواهیم داد.فایروال ASA در واقع نسخه آپدیت شده PIX می باشد.از دیگر فایروال های سخت افزاری می توان به میکروتیک که محصولی از شرکت میکروتیک می باشد و فایروال سخت افزاری دیگری بنام Juniper  را نام برد


به صورت کلی می توان بیان کرد که فایروال های حرفه ای در سه لایه فعالیت می کنند :

۱.لایه Network :این لایه در مدل Osi لایه شماره ۳ بوده و در مدل TCP/IP نیز لایه Internet Protocol نامیده می شود و مسولیت مسیریابی بسته های اطلاعاتی به مقصد را بر عهده دارد و می تواند مشخص کند که بسته از یک منبع قابل اعتماد بازگشته است یا خیر؟اما توانایی تشخیص محتویات بسته و ارتباط سایر بسته ها با این بسته را ندارد

۲.لایه Transport :فایروال هایی که در لایه Transport , فعالیت می کنند نسبت به لایه شبکه اطلاعات بیشتری را از بسته ها در اختیار داشته و می توانند در خواست ها را با توجه به معیارهای پیچیده تری مانند پرت بلاک کنند و یا اجازه دسترسی به آنها را صادر کنند

۳.لایه Application :فایروال هایی که در این لایه فعالیت می کنند اطلاعات بسیار گسترده تری را از بسته های عبوری دارا بوده و توانایی کنترل بسته ها و دسترسی به آنهارا با توجه به فاکتورها و مشخصه های کاملی از بسته ها در اختیار دارند. مانند کنترل برنامه ها و سرویس هایی که در حال اجرا می باشند

انواع فایروال

آشنایی با فایروال

فایروال چیست و انواع آن

بهترین فایروال ایرانی

فایروال های ایرانی

بهترین فایروال شبکه

فایروال سخت افزاری چیست
 

مشخصات سرورهای نماینده : 
– اغلب نیاز دارد به حافظه زیادی و فضای دیسک سخت برای تهیه امکانات Caching 
– باید یک پایگاه ایمن باشد برای مانع شدن از روش های خرابکاری

سرور Web : 
ده سال پیش ، یک سرور Web چیزی بود که در بخش محاسبه دانشگاه ها وجود داشت برای انجام آزمایشات . حالا ، سرورهای Web هر جا هستند و بصورت کاربردی یکپارچه می شوند در هر شبکه و حتی desktop سیستم عامل . برنامه به اندازه کافی ساده است اما صفحه های وب کارهای بیشتری انجام می دهند سپس تصاویر و متنها را نمایش می دهند . در بسیاری موارد ، صفحه های وب صرفاً پیش از پایان هستند برای درخواست بعضی دیگر از کارکردهای آن در سرور . 
البته ، رقابت با هر کس برای نمایش صفحه های اینترنت و گزارش های آماری ، کلید اصلی برای هر سرور وب هستند . در بعضی موارد ، سرور وب استفاده می کند از امکانات اصلی و اساسی سیستم عامل برای logging و در موارد دیگر ، سرورهای وب یک سیستم گزارشی کامل ساخته می شود . 
شکل ۱۰-۱ نشان می دهد اثر متقابل یا فعل و انفعال میان مشتری و یک سرور وب . 
سرورهای وب بطور نمونه ماشینهای قوی ای هستند که خدماتی برای شمار زیادی از مشتریان پیشنهاد می‌کنند .

خصوصیات سرور Web : 
– این سرور بهینه شده برای I/O بهره برداری های زیاد . 
– این سرور بصورت دستی صفحه های وب در فرمها و فایلهای متنوع ، ایجاد می‌کند. 
– این سرور حمایت می کند از درخواستهای Server-Side و درخواست نرم افزار سرور .

سرور FTP : 
آنهایی که وقت زیادی را در اینترنت می گذرانند شاید آگاه باشند بخش مهمی از ترافیک اینترنتی ، فایلهای انتقالی را شامل می شود . چه ارسال فایلها از یک کامپیوتر و چه دانلود برنامه ها از اینترنت .

پروتکل فایل انتقالی (FTP) قراردادی است برای انتخاب فایلهای انتقالی اینترنتی در زمانی قبل از قرارداد انتقالی (HTTP) . HTTP رایج ترین زیرا یک واسط دوست را پیشنهاد می کند اما FTP تاثیر زیادی دارد با وجود اینکه HTTP رایج تر است اما FTP هنوز جایگاه دارد و هنوز بطور عمده استفاده می شود برای فایلهای انتقالی در اینترنت .

برای دانلودکردن یا ارسال یک file یک مشتری در سرور FTP ، باید دارای اعتبار شود که چک می کند که آیا کار بر حق لازم را برای انجام دادن فعالیت دارد . 
دستورات FTP نسبتاً اساسی انجام می شوند شبیه GET (دانلود) و PUT(Upload) . همچنین فرمانهای دیگری وجود دارد که اجازه می دهد به فعالیتهای دیگر . فرمانهای FTP می تواند از طریق دستور درخواست FTP وارد شود . بسیاری از کاربرها استفاده از یکم درخواست گرافیکی را ترجیح می دهند .

برنامه FTP Serving ، بسیاری از load های کوچک را در سرور قرار می دهد اما این افزایش همزمان و متوالی است با انتقال اطلاعات . بنابراین سرورهای FTP بطور رایج صدها ارتباط را برقرار می کنند . و صدها مگابایت از اطلاعات را در هر دقیقه منتقل می کنند ، بنابراین این سرورها باید hard disk بزرگ و خیلی سریعی داشته باشند و همچنین RAM زیاد و ارتباط شبکه سریع .

خرید سرور

سرور اختصاصی

نام سرور

سرور شبکه

سرور چیست

سرور مجازی

خصوصیالت سرور FTP : 
– یک ماشین قوی است و قدرت آن بستگی به استفاده سنگین از آن دارد . 
– باید در یک پایگاه واقع شود زیرا باید مورد دسترس کاربران خارجی قرار گیرد . 
– این سرور بطور رایج انجام می دهد نقشهای دیگری نظیر سرور Web .

DNS Server : 
سرور DNS نقش اساسی برای بسیاری از سازمانها انجام می دهد . کارکرد یک سرور DNS نسبتاً ساده است بطوریکه تجزیه اسم را به آدرس IP انجام می دهد . 
پیش بینی اینکه کدام سرور یک تجزیه و تحلیل موفق تهیه خواهد کرد ، ساده نیست . همانگونه که شما می دانید هر سرور در یک شبکه نیاز دارد به یک آدرس IP منحصر به فرد بتواند خدماتی را برای مشتریان انجام دهد . سپس اعتماد به حافظه بی عیب بشری برای بخاطر آوردن این آدرسها ، DNS به شما اجازه می دهد تا از گروهی از اسمهایی که به آسانی به خاطر سپرده می شوند ،‌استفاده کنید نظیر Coriolis.com برای دسترسی به این گروه‌ها .

هنگامی که ما تایپ می کنیم www.Coriolis.com در یک وب ، سرور DNS درخواست را می برد و تحقیق می کند در یک سیستم از سرورها برای پیدا کردن آدرس صحیح TCP/IP که مربوط می شود به www.Coriolis.com سپس سرور DNS آدرس صحیح ‏TCP/IP را جستجو می کند و آدرس را به مشتری باز

می‌گرداند. سپس به سرعت به آدرس IP متصل می شود بعد از درخواست کردن برای یک آدرس مشابه ، سرور DNS ، آدرس را در درون Cache اش اضافه می کند . مورد استفدده قرار گیرد ، تجزیه گروهی از سمها انجام می شده از میان فایلهای متنی غیرپویا . این فایلهای متنی به سرعت بزرگ می شوند برای به آسانی اداره کردن و جایگزین می شوند توسط DNS در بسیاری از نمونه ها ، سازمانها انتخاب نمی کنند برای نگه داری کردن از سرورهای DNS خودشان در عوض تکیه می کنند بر خلاف DNS نگه داری شده توسط تهیه کنندگان سرویس اینترنتی . این استراتژی در بسیاری از موارد پذیرفته شده است زیرا تجزیه اسمها برای سیستم های داخلی یک کمپانی اغلب توسط بعضی از قطعات ماشینی دیگر انجام می شود .

برای اطمینان از اینکه سرورهای DNS غوطه ور نباشد در درخواستها ، محل NameSpace تقسیم می شود و به Subdomain هر یک از این ها یک شماره از سرورهایی دارد که مشروط هستند به نامه سرور سرویس دهی . بیشتر سیستم های عامل معمولی صلاحیت ایجاد کار برای یک سرور DNS را ایجاد می کنند . 
بعضی از اجراها پیچیده تر از دیگران هستند اما قانون علمی ابتدایی از LastName برای آدرس TCP/IP آثار یکسان را تحلیل می کند .

قدرت محاسباتی درخواست می شود توسط یک سرور DNS که متناسب است با شماری از درخواستهای DNS که به صورت دستی ایجاد می شوند . در یک سازمان رکوردها ممکن است شکل داده شوند فقط با چند گروه نسبتاً کوچک و ممکن است تنها یک شمار کوچک از درخواستهای مشتریان وجود داشته باشد . در این حال یک محیط تمایل دارد به داشتن یک سرور اختصاصی برای عملیات DNS . برای یک تهیه کننده لوازم اینترنت یک سرور نیاز است تا با قدرت کافی در هر ساعت میلیونها درخواست مشتریان را هماهنگ سازد .

خصوصیات سرور DNS : 
– به درخواستهای مشتریان پاسخ می دهد برای ترجمه کردن host name به آدرس IP. 
– قدرت پردازش بستگی دارد به سرعت load کردن . 
– معمولاً در سازمانهای کوچک یافت نمی شود .

خرید سرور

سرور اختصاصی

نام سرور

سرور شبکه

سرور چیست

سرور مجازی

Notice: Undefined index: tj_shopping_cart in /home/amolwebc/domains/tjgostar.com/public_html/public/footer.php on line 10 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amolwebc/domains/tjgostar.com/public_html/public/footer.php on line 10 0
سبد خرید
Design & Programming byHinext Group تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت تجارت گستر می باشد